Inzamelingsacties voor door brand getroffen manege

De afgebrande manege aan de Passartweg in Heerlen krijgt hulp van vele paardenliefhebbers uit heel Nederland. Diverse inzamelingsacties zijn opgezet om de eigenaren van de paardenstal te hulp te schieten.

Er zijn inmiddels al duizenden euro's opgehaald via de website doneeractie.nl Van één actie stond de teller maandagochtend op ruim 9100 euro, die van een tweede inzamelingsactie op ruim 2500 euro. 

Bij een grote brand in de manege aan de Passartweg zijn tien paarden om het leven gekomen. Elf andere paarden konden in de nacht van zaterdag op zondag worden gered. De brand werd tegen 0.30 uur ontdekt en de brandweer sloeg meteen groot alarm. Waardoor de brand in de paardenboxen is ontstaan is nog niet bekend.

 

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto februari

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019