Kerkradenaar met twee kilo harddrugs aangehouden

30923

De politie heeft donderdag een man (26) uit Kerkrade op de A2 ter hoogte van Nederweert aangehouden, omdat hij in het bezit was van twee kilo harddrugs.

De Kerkradenaar had de drugs verstopt in een verborgen ruimte van de auto. Het gaat vermoedelijk om heroïne, meldt de politie.

De auto viel op omdat volgens de politiesystemen het voertuig niet verzekerd was. Bij de controle bleek overigens dat de eigenaar achter het stuur zat, maar niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Nadat de agenten een bekende hennepgeur roken, werd er verder onderzoek gedaan. Daarbij werd nog eens een klein brokje, vermoedelijk heroïne, gevonden onder de bestuurdersstoel. 

Vervolgens werd de verborgen ruimte opgemerkt door de politie. Een speciaal ingebouwde ruimte die vaker wordt gebruikt om middelen buiten het zicht te houden. Hierin lagen enkele blokken harddrugs, die samen ongeveer twee kilo wegen.

De verdovende middelen zijn door de politie in beslag genomen. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de herkomst van de drugs. Tegen de verdachte wordt een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs.

De politie ontdekt steeds vaker verborgen ruimtes in voertuigen, die geld, drugs of wapens uit het zicht houden. Vaak zijn de voertuigen in het bezit van personen met een criminele achtergrond.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019