Koning bezoekt Adelante in Hoensbroek

29467

Koning Willem-Alexander verraste de bewoners van revalidatiecentrum Adelante in Hoensbroek met een bezoek. Zijne Koninklijke Hoogheid bezocht het centrum omdat de zorggroep als eerste een speciale afdeling had waar coronapatiënten aan hun herstel konden werken.

De koning bracht een bezoek aan de patiënten die bij Adelante in dagbehandeling zijn en ook nam de vorst een kijkje in de sporthal waar cliënten onder andere fysiotherapie krijgen.

Na het bezoek aan Hoensbroek reisde de koning af naar Stein. Hier ging hij in gesprek met enkele ondernemers. Bij het gesprek kwamen de gevolgen van de coronacrisis aan bod.

Ook koningin Máxima is onderweg. Zij had een werkbezoek in Delft op haar agenda staan. Door middel van werkbezoeken en telefoongesprekken informeert het koningspaar zich over de gevolgen van het coronavirus. 

Het koningspaar spreekt hun steun en waardering uit voor alle mensen die zich inzetten voor de bestrijding van de pandemie.

Weerfoto mei

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019