Laatste Romboutsgala in Brunssum

25688 Donderdag stonden de eindexamenkandidaten van het Romboutscollege letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Voor de laatste maal vierden de leerlingen met een groot gala aan het Lindeplein in Brunssum dat hun leertijd bij de middelbare school in Brunssum erop zit.

En net zoals de gala's in Hollywood is ook nu de aankomst heel belangrijk. Onder een stralend zonnetje kon het massaal toegestroomde publiek genieten van mooie auto's en perfect geklede studenten die via de rode loper D'r Brikke Oave binnen gingen.

Dat de leerlingen creatief waren met het zoeken naar geschikte voertuigen bleek wel weer. Daar waar de één met een Rolls Royce of een oude Jaguar aan kwam, had een ander een grote landbouwtractor geregeld.

Helaas komt aan deze traditie een eind. Het aantal leerlingen op het Romboutscollege in Brunssum is de afgelopen jaren zover teruggelopen dat de school nu heeft gekozen voor een andere lessysteem.

Kijk hier naar een fotoverslag van het laatste Romboutsgala >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019