Leukste restaurant van Limburg ligt in Beekdaelen

25846

Brasserie Peil 5 in Schinnen is uitgeroepen tot het leukste restaurant van Limburg. Peil 5 ligt aan de visvijver in de kern van Schinnen en is het vroegere Noeber Beemden.

Brasserie Peil 5 werd tijdens het Award Festival in Amsterdam gehuldigd. De verkiezing van het Leukste Restaurant wordt jaarlijks georganiseerd door Vote Company.

Wethouder John Essers feliciteerde de uitbaters van de brasserie namens de Gemeente Beekdaelen. De brasserie kan gebruikt worden als uitvalbasis voor diverse wandel- en fietsroutes die door Beekdaelen lopen. Deze routes worden veelvuldig gebruikt door inwoners van de gemeente en toeristen.

Miranda en Willy Pinckers en Bas Hertog zijn de uitbaters van het bourgondische restaurant in het voormalige gemeenschapshuis.

Gemeenschapshuis Noeber Beemden werd enkele jaren geleden gesloten. De gemeente Schinnen besloot toen het gemeenschapshuis op te splitsen. In het deel aan de kant van de vijver zit het restaurant gevestigd. Het andere deel dient nog steeds als gemeenschapshuis, alleen zijn de verenigingen zelf verantwoordelijk voor de exploitatie. 

 

25845 foto © ZO-NWS | Gemeente Beekdaelen

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019