Man die agent in nekklem pakte wil vrijgelaten worden

27517

De rechtbank buigt zich binnenkort om het verzoek om een man uit Heerlen vrij te laten die een agent in een nekklem genomen had. De zaak werd maandag in een regiezitting door de rechtbank in Maastricht behandeld.

De verdachte Dave K. moet zich verantwoorden voor het voorval dat op 15 augustus in het politiebureau in Heerlen heeft plaatsgevonden. De 29-jarige man gaf aan spijt te hebben van zijn actie. Hij zou dat onder de invloed van alcohol gedaan hebben. 

Zijn advocate vroeg de rechter om het voorarrest van de man te schorsen omdat nog niet duidelijk is wanneer de zaak inhoudelijk wordt behandeld. Aan de vrijlating moet volgens de reclassering wel de voorwaarde gekoppeld worden dat de Heerlenaar geen drugs en alcohol gebruikt.

 

weerfoto november

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019