Merkelbeekse solisten zeer succesvol

25660

Diverse leden van fanfare St. Joseph uit Merkelbeek hebben succesvol deelgenomen aan het Hubertus Hermens Solisten Concours. Slagwerker Dylano Driessens kwam als winnaar van de dag uit de bus. 

Hij kreeg van de jury maar liefst 94 punten voor zijn uitvoering. Daarmee was hij de beste slagwerker in de 4e divisie en behaalde hij tevens het hoogste aantal punten van alle deelnemers aan het solistenconcours. 

Ook de prestatie van Floor Vlasveld was goed voor een eerste prijs met lof de jury. Met 93 punten in de 2e divisie was zij de beste bij de blazers.

Nadeem Barakat en Stella Linders behaalden in de 5e divisie respectievelijk 81 en 80 punten. Hierdoor kreeg de vereniging ook nog een prijs voor de drie hoogstgeplaatste solisten.

 

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019