Michel Mommertz mondeling akkoord met voetbalclub Dubai

28848 De Kerkraadse voetbaltrainer Michel Mommertz heeft een mondeling akkoord bereikt met voetbalclub Al Wasl Club in Dubai over de functie van hoofd jeugdopleidingen. Dat zegt hij tegen ZO-NWS.

De 58-jarige Mommertz, oud-speler van Roda JC en MVV, ging vorig seizoen aan de slag bij de club in de Verenigde Arabische Emiraten. "We hebben nu een mondeling akkord bereikt, dat betekent dat ik vanaf augustus weer aan de slag ga. Nu ligt ook hier qua voetbal alles stil door het coronavirus, de competitie is officieel afgelopen", laat Mommertz Dubai weten.

"De situatie is eigenlijk zo goed als hetzelfde als in Nederland. Ik moet thuisblijven, alles is dicht. Behalve de supermarkt en de apotheek. Het aantal infecties en doden blijft stijgen, echter niet zo erg als in Nederland." Mommertz woont al jaren in Dubai. In het verleden was hij de rechterhand van de inmiddels overleden techniektrainer en voetbalgoeroe Wiel Coerver uit Kerkrade.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019