Mooi meiweekend verwacht

25914

De afgelopen dagen waren er al een voorbode voor: komend weekend gaat het eerste warme weekend van de maand mei worden. 

De meteorologen van Meteo Limburg verwachten komend weekend temperaturen tussen de 20 en 23 graden. Het is alleen nog maar de vraag of we het ook droog houden.

Normaal gesproken zou het rond deze tijd van het jaar zo'n 18 graden moeten zijn. Echter met een gemiddelde temperatuur van 9,3 graden in de afgelopen weken is het dus veel te koud voor de tijd van het jaar.

De meteorologen verwachten nog wel enkele mooie dagen deze maand, echter zal dat niet voldoende zijn om de achterstand in te halen. Ook in de laatste weken van mei wisselen warme dagen zich af met koude. Hierbij kan de temperatuur overdag verschillen van dik 10 graden tot ongeveer 25 graden. Daar waar normaal gesproken april doet wat hij wil is het dit jaar de meimaand.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019