Moordverdachte Brunssummerheide in Maastrichtse cel

25849

Thijs Hermans, verdacht van onder andere het plegen van een dubbele moord op de Brunssummerheide op 7 mei, is na zijn arrestatie woensdagavond in eerste instantie in een cel van het politiebureau in Heerlen gezet. 

Inmiddels is hij overgebracht naar een politiecel in Maastricht voor de verhoren. Dat bevestigen betrouwbare opsporingsbronnen tegenover ZO-NWS.

De 27-jarige Hermans zal op het politiebureau in de Limburgse hoofdstad de komende dagen door de recherche aan de tand gevoeld worden over deze zaak die in totaal drie slachtoffers telt. De geboren Limburger wordt namelijk ook verdacht van het doden van een 56-jarige vrouw in Den Haag op 4 mei.

Hermans heeft volgens opsporingsbronnen inmiddels contact gehad met zijn advocaat, maar die weigert desgevraagd ieder commentaar op deze zaak. "Ik mag op dit moment absoluut niks zeggen hierover omdat er beperkingen zitten op deze zaak", aldus de strafpleiter in een korte reactie tegen ZO-NWS.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019