OM: Ook twee andere verdachten brute mishandeling Buitenring vrijgelaten

31663

Twee negentienjarige mannen uit Landgraaf en Beekdaelen die al enige tijd vastzaten vanwege betrokkenheid bij de brute mishandeling tijdens een verkeersruzie op de Buitenring, zijn vrijgelaten. Dat laat het Openbaar Ministerie (OM) desgevraagd weten aan ZO-NWS. 

Deze omroep meldde maandag al dat er in deze zaak afgelopen zaterdag een derde verdachte, een inwoner van Hoensbroek, was opgepakt. Ook hij is inmiddels op vrije voeten gesteld. "Het vasthouden van een verdachte wordt getoetst aan de hand van een aantal gronden. In deze zaak is er geen grond om de drie verdachten langer vast te houden. Daarom mogen zij hun zaak in vrijheid afwachten. Een datum voor hun rechtszaak is nog niet gepland", aldus een justitiewoordvoerster.

Samen met twee mannen uit Landgraaf en Beekdaelen wordt de inwoner van Hoensbroek verdacht van openlijke geweldpleging met zwaar letsel als gevolg, laat een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) desgevraagd aan deze omroep weten.

Het slachtoffer kreeg het op 1 november op de Buitenring bij Nuth aan de stok met de inzittenden van een andere auto. Die hadden hem kort na het verkeersplein in Nuth de weg afgesneden. Toen het slachtoffer verhaal ging halen ontstond er, terwijl het kind van het slachtoffer toe keek, een vechtpartij.

Daarbij werd de man zo ernstig mishandeld dat hij zwaargewond in het ziekenhuis belandde. Vermoedelijk is de man hierbij blijvend invalide geraakt.

weerfoto november

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019