Ontsnapte wallaby's houden agenten bezig

25630

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag de handen vol gehad aan enkele ontsnapte wallaby's. De dieren waren ontsnapt bij Mondo Verde in Landgraaf.

De politie kreeg in eerste instantie een melding dat op de Kerkradersteenweg een kangoeroe rond hupte. Enigszins verbaasd over de melding ging een politiepatrouille kijken. Al snel werd duidelijk dat de agenten het dier niet alleen kon vangen en werd de hulp ingeroepen van collega's.

Na enkele mislukte pogingen kon het dier uiteindelijk toch gevangen worden. Echter daarmee was de klus nog niet geklaard. Er bleek nog een wallaby uit zijn verblijf ontsnapt te zijn. 

Hoe de dieren konden ontsnappen is nog onduidelijk. De wallaby's zijn in ieder geval in goede gezondheid terug in hun verblijf.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019