Paddenstoelensafari op Brunssummerheide

27070

Met de intrede van de herfst is ook de tijd van de paddenstoelen aangebroken. Natuurmonumenten organiseert daarom een paddenstoelensafari op de Brunssummerheide.

Zo gaat het hele gezin op vrijdag 18 oktober met de boswachter op pad om paddenstoelen te zoeken. Veel mensen kennen de vliegenzwam. Zijn rode hoed met witte stippen is erg opvallend in de natuur. Toch zijn er nog veel meer prachtige paddenstoelen met namen zoals heksenboter of biefstukzwam. De boswachters kunnen ook uitleg geven over welke functie paddenstoelen in de natuur hebben.

De wandeltocht start in de buurt van het voormalige bezoekerscentrum aan de Schaapskooiweg in Heerlen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.natuurmonumenten.nl of (035) 655 66 11.

 

weerfoto september

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019