PAK start geen coalitievorming

6295 Het PAK gaat niet proberen om in Brunssum een nieuwe coalitie te vormen. Dat heeft de politieke partij laten weten.

Nadat Lijst BBB/Palmen als winnaar van de verkiezingen met professor Twan Tak als formateur de onderhandelingen op gang hadden gebracht, probeerde de oude coalitie een doorstart te maken. Daarop lieten Palmen en Tak weten de uitnodiging om een coalitie op te zetten over te dragen aan de tweede partij in Brunssum, het PAK. Ger Luit van die politieke partij heeft dinsdag laten weten hier niet op in te willen gaan.

Volgens hem is dat mosterd na de maaltijd omdat de zittende coalitie een kleine meerderheid heeft en dus verder kan. Luit vindt het geen stijl dat de zittende coalitie de coalitieonderhandelingen van Palmen heeft onderbroken. Dat getuigt volgens hem van geen respect voor de kiezers.

Lees hier het persbericht van het PAK >>

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019