Politieauto over de kop in Oirsbeek

25869

In Oirsbeek is een politieauto over de kop geslagen. Dat gebeurde vrijdag rond 13.50 uur op de verhoogde kruising van de Beukenberg met de Hagendoornweg.

Daarbij is de politieman, die alleen in de auto zat, gewond geraakt aan zijn hoofd. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde tijdens de achtervolging van een auto met gestolen kentekenplaten. Door de crash van de politieauto wist de het voertuig met de gestolen kentekenplaten te ontkomen.

Tijdens de achtervolging moest de politieauto op de Beukenberg uitwijken voor een tegenligger. Beide voertuigen schampten elkaar en de politieauto kwam in de berm terecht en sloeg over de kop. De inzittende van de andere auto kwam met de schrik vrij.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

 

 

 

25865 foto (c) ZO-NWS | MDB Fotografie

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019