Roda JC-middenvelder Souren: 'Meerdere clubs hebben zich gemeld'

28800

Roda JC-middenvelder Nicky Souren, wiens aflopende contract in Kerkrade formeel is opgezegd, staat in de belangstelling van meerdere clubs. Dat laat Souren aan ZO-NWS weten. 

"Mijn aflopende contract is formeel per 1 april opgezegd door Roda, ik heb daarover inmiddels een brief gehad", legt Souren uit. "Roda heeft laten weten verder met mij te willen, maar ik heb begrepen dat de club nog aan het kijken is wat er mogelijk is. Daar is het nu op wachten. Een aantal clubs heeft daarnaast interesse in mij, zij zijn daarover aan het praten met mijn zaakwaarnemer."

De twintigjarige Souren wil niet ingaan op de naam van FC Utrecht, dat in een eerder stadium ook al eens interesse in de Roda JC'er had, die rondzingt in Kerkrade als zijn mogelijke nieuwe werkgever. "Daar kan ik nu niks over zeggen. Ik wil nu in ieder geval alle opties naast elkaar leggen en daarna kan ik pas een beslissing nemen." 

Nicky Souren speelt al enkele jaren voor Roda JC. Voordat hij bij het eerste elftal kwam, was hij geruime tijd actief bij Jong Roda en daarvoor binnen de jeugdopleiding van de Kerkraadse club. 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019