Roda JC O21 komend seizoen hoogst spelende team van Limburg

29463

De O21 van Roda JC is volgend seizoen het hoogst spelende O21-elftal van Limburg. Dit stemt Danny Volkers, trainer van dit nieuwe team, tot grote tevredenheid, zegt hij in gesprek met ZO-NWS. 

De O21 is een combinatie-elftal van het voormalige Jong Roda JC en Roda JC O19. Volkers heeft inmiddels van de KNVB te horen gekregen over de indeling in de nieuw opgezette competitie. Een positief bericht in een onzekere tijd. 
 
"Dit is een goede zaak natuurlijk, omdat de jongere spelers zo meer aan spelen kunnen toekomen omdat het meespelen van oudere spelers - zoals voorheen - nog maar minimaal toegestaan zal zijn", legt Volkers uit. Roda JC O21 jaar zal de thuiswedstrijden op zaterdagmiddag gaan spelen.
 
"Tegelijkertijd zijn wij in afwachting van het fundament dat nu onder de club wordt gelegd. Van de jeugdtrainers zijn formeel per 01 april de contracten opgezegd; iets wat gebruikelijk is in de voetballerij. Zodra er meer duidelijkheid is inzake het voortbestaan van Roda JC, zullen we met elkaar om tafel gaan om te bezien hoe de functies binnen de Voetbalacademie, zoals hoofd jeugdopleiding en jeugdtrainers, de komende seizoenen worden ingevuld", aldus Volkers in gesprek met deze omroep. 
 

Weerfoto mei

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019