Roda laat punten liggen in Oss

28075

Roda JC heeft vrijdagavond bij Top Oss verzuimd te scoren. De wedstrijd in het Frans Heesen Stadion in Oss eindigde zonder doelpunten.

Roda JC begon voortvarend aan de wedstrijd. In de eerste helft had Roda meerdere fraaie kansen om op voorsprong te komen. De eerste keer was dat in de 19e minuut maar Ike Ugbo kwam net iets tekort om iets met de voorzet van Jordy Croux te doen. Even later kreeg Roda JC een vrije trap vlak bij het doel van Top Oss omdat Ike Ugbo was gevloerd door een verdediger van Top Oss. Bisseck kon vrij inkoppen maar de bal ging over het doel.

Binnen pakweg één minuut had Jordy Croux twee kansen om zijn ploeg op voorsprong te zetten. In de 33e minuut kon hij vrij inschieten toen doelman Damien Perquis de bal losliet, maar de bal werd door een verdediger tijdig van de doellijn gehaald. Croux stond even later opnieuw tegenover de Top Oss-doelman, maar Perquis pakte de bal eenvoudig af.

Ook na rust hadden beide ploegen kansen. Roda-doelman Tom Muyters voorkwam met een knappe redding een doelpunt voor de thuisploeg. Richard Jensen werd in het spel gebracht voor Bisseck. Jensen had zijn eerste speelminuten na een lange blessure. Ook in de twee minuten blessuretijd werd niet meer gescoord.

Kijk hier naar een fotoreportage van de wedstrijd Top Oss - Roda JC >>

 

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

Weerfoto januari

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019