Roda-technisch directeur Van As: "Hele lastige situatie nu"

28653

Jeffrey van As begon enkele weken geleden als technisch directeur bij Roda. Van opbouwen van de kwakkelende Kerkraadse club is nog weinig terechtgekomen door de coronacrisis. ZO-NWS sprak met Van As. 

"Als je zoals ik begint aan deze nieuwe klus, dan heb je allerhande plannen om weer te gaan bouwen aan en mét Roda JC. Maar door de coronacrisis is daar natuurlijk verandering in gekomen", legt de nieuwe technische baas van Roda uit. "Voor mij is dit een hele lastige situatie om te werken nu. Heel vervelend. Dingen rondmaken is bijna onmogelijk."

Van As doelt daarmee bijvoorbeeld op afspraken plannen. "De meeste afspraken worden afgezegd dus definitief dingen regelen gaat niet. We zijn wel met wat dingetjes bezig, maar zoals gezegd is het moeilijk werken zo. Ik snap natuurlijk dat de gezondheid voor gaat, maar ik ben inderdaad wel één van de directeuren van een miljoenenbedrijf als Roda is dus er wordt toch wat van je verwacht."

"Zelfs voor eredivisieclubs is het lastig om op termijn zonder inkomsten te overleven, dus voor Roda is dat dan natuurlijk ook lastig. Voor wat betreft de spelers: Er zijn er die een optie in hun contract of een aflopend contract hebben. Ik wil eerst met de betreffende spelers zelf gaan bespreken wat we precies gaan doen, dus daar ga ik nu nog even niks over zeggen", aldus de nieuwbakken TD van de Kerkraadse club. 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019