Roda-trainer Streppel: "niet ontevreden over ons spel, snel besluit over Pflücke"

30295

Roda JC-trainer Jurgen Streppel kijkt "niet ontevreden" terug op het vertoonde spel van zijn ploeg in de met 1-3 gewonnen oefenwedstrijd tegen het Belgische FC Antwerp. Dat zegt hij in gesprek met ZO-NWS.

"Ons spel was wisselvallig. Bij vlagen was het goed wat we lieten zien en bij vlagen niet goed, maar ik ben niet ontevreden", legt Streppel uit. "Het resultaat zegt mij niks, want het gaat tenslotte maar om een oefenwedstrijd. Al wil je natuurlijk altijd graag winnen. Wij werken aan de uitvoering, om die steeds beter te maken. Dat is het belangrijkste." 

De Roda-trainer had testspeler Patrick Pflücke "wisselvallig" zien spelen. "Hij speelde zoals onze hele wedstrijd. Soms goed, hij heeft een sterk linkerbeen, en soms minder. We hadden met hem afgesproken dat hij een paar keer zou meetrainen en dat hij een oefenwedstrijdje mee zou spelen. De komende dagen zullen we beslissen of we verder met hem gaan of niet."

Een andere proefspeler bij de Kerkraadse club, Justin Mathieu, raakte al vroeg in het oefenduel met Antwerp geblesseerd. "Ik weet niet hoe ernstig zijn blessure is en kan over hem nog niks zeggen omdat hij maar heel kort heeft gespeeld." Roland Alberg viel daarnaast in Antwerpen al na negen minuten spelen met een blessure uit. "Hem heb ik meer uit voorzorg gewisseld", aldus Streppel. 

Hij verwacht de komende weken nog versterkingen te kunnen begroeten. "We zijn druk bezig met gesprekken met spelers, dus het is logisch dat er nog wat bij gaat komen ja." 

weerfoto Juli

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019