Rudi en Hannie Klooster-Walterfang 60 jaar getrouwd

30902

Het echtpaar Rudi en Hannie Klooster-Walterfang is woensdag 60 jaar getrouwd.

Rudi is 83 jaar oud en een geboren en getogen Brunssumer. 

Voor zijn diensttijd werkte hij bij de tabaksgrossier in de Julianastraat en na zijn diensttijd (in Den Helder bij de marine) ging hij aan het werk bij DSM. Daar deed hij bedrijfsadministratie. Hij heeft altijd veel aan sport gedaan, waaronder judo en taikwando, maar ook roeien en later samen met zijn vrouw heeft hij veel gezwommen en samen deden zij tai-chi (in de Brikke Oave).

Hannie is 81 jaar en komt uit Heerlen. Zij werkte vroeger bij Philips in Sittard. Naast zwemmen en tai-chi heeft ze veel gehandwerkt, waaronder kleding maken en haken, puzzelen en op de kleinkinderen passen toen ze jong waren.

Ze leerden elkaar kennen tijdens de bruiloft van een zus van Hannie en een jaar later kwamen ze elkaar weer tegen in een Brunssumse dancing. Daar sloeg de vonk over en na vier jaar verkering, stapten zij op 9 september in het huwelijksbootje. Een dag later trouwden zij voor de kerk.

En het geheim dat ze al zolang bij elkaar zijn volgens Rudi? "Ik hoor niet goed en zij luistert slecht!"

Kijk hier voor een fotoverslag van het bezoek aan het diamanten bruidspaar Rudi en Hannie Klooster-Walterfang.>>

30900 foto © ZO-NWS | Anja Timmers

weerfoto september

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019