Slot Schaesberg gaat fors uitbreiden

31649

Slot Schaesberg gaat de komende tijd flink uitbreiden met zeker drie nieuwe gebouwen. Eén daarvan is een kantoorgebouw voor personeel.

Op het landgoed van Slot Schaesberg wordt momenteel al flink gebouwd. Zo is op hun Facebookpagina te zien hoe de smederij steeds meer vorm krijgt. Onlangs is ook de eerste fase van de poorttoren is afgerond.

In het nieuwe kantoorgebouw komt volgens de Limburgse krant ook een atelier waar de historische kleding voor het personeel gemaakt kan worden. Tevens worden er materialen opgeslagen en komt er een kweekruimte voor planten. 

In de twee andere gebouwen kunnen bezoekers genieten van oude ambachten zoals het bewerken van steen en hout. De nieuwe gebouwen worden betaald door de gemeente Landgraaf. De gemeenteraad van Landgraaf moet wel nog groen licht geven voor het krediet.

 

weerfoto november

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019