Smeets wil 11devande11e naar Megaland

28002

Mocht de opening van het carnavalsseizoen vertrekken uit Maastricht dan is het evenement welkom op Megaland. Het Pinkpopterrein in Landgraaf is groot genoeg om de 11devande11de onder te brengen.

Volgens de Sjeng Kraft Kompenei heeft Jan Smeets zelf contact gezocht met de organisatie van de opening van het carnavalsseizoen in Limburg. Op dit moment wordt er nog een laatste poging gedaan om het evenement toch in de hoofdstad te laten plaatsvinden.

Na een jaar in het MECC zou de Sjeng Kraft Kompenei graag terug willen naar het Vrijthof of anders de Markt in Maastricht. Omdat de organisatie een dag te laat was met het indienen van de vergunning zou het Vrijthof niet meer mogelijk zijn. De gemeente wil geen uitzondering maken terwijl zij dat wel deed voor de viering van Koningsdag. De koning komt dit jaar naar Maastricht.

Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard-Geleen en Weert willen maar al te graag gastheer worden van het evenement. En daar kom Landgraaf met het Pinkpopterrein nu dus bij.

 

Weerfoto januari

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019