Stads Dreigestirn met stadsprins Michael

24160

Michael Quaedvlieg (28) is de nieuwe stadsprins in Brunssum. De prins van CV De Klotsköp werd zondagmiddag uitgeroepen in de Brikke Oave in Brunssum. Met Jungfrau Rikolin en Bauer Serv vormt hij het Stads Dreigestirn.

Michael Quaedvlieg heeft zelf weinig ervaring met het carnaval maar komt wel uit een carnavalisten familie. Hij is lid van SV de Leeuw waar hij in het derde elftal speelt. Hij woont samen met vriendin Stephanie en houdt zich bezig met de bedrijfsvoering van de Plus in Treebeek.

Het Dreigestirn werd de laatste twee jaar door de prinsencommissie tot in de kleinste details voorbereid op hun taak. Ricardo Peeters en Serv Lucassen zullen prins Michael komend carnavalsseizoen begeleiden. In 2007 was Ricardo Peeters (41) al prins van de Klotsköp. Serv Lucassen (52) is 1 x 11 jaar lid bij CV de Klotsköp en loopt al 15 jaar mee in de Brunssumse optocht.

klik hier voor de fotoreportage van Stadsprins Michael Quadvlieg >>

24159 foto (c) LOO-tv | Hans van der Haijden.

24158 Het Stads Dreigestirn van Brunssum.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019