Stille tocht Brunssummerheide gaat niet door

25892

De stille tocht over de Brunssummerheide die voor vrijdagavond gepland stond gaat niet door. Dat hebben de initiatiefnemers en de gemeente Heerlen besloten.

"Nabestaanden en de buurt gaven aan dat ze op dit moment niet op een stille tocht zitten te wachten. De wens van de nabestaanden moeten we respecteren", zegt initiatiefnemer Ton Moesman.

De stille tocht was ter nagedachtenis aan de twee mensen die vorige week werden doodgestoken op de Brunssummerheide. Daarvoor zit Thijs Hermans vast. Hij wordt er ook van verdacht op 4 mei in Den Haag een vrouw te hebben doodgestoken.

De organisatie verwachtte enkele honderden belangstellenden. De stille tocht zou ook langs de plek gaan waar de man en vrouw uit Heerlen om het leven kwamen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019