Supporters in gesprek met Roda JC

25550

Diverse supportersverenigingen van Roda JC hebben een gesprek gehad met de leiding van de club. Zij konden hun ongenoegen uitspreken over enkele spelers en de gang van zaken. 

De vertegenwoordigers gingen samen aan tafel met hoofdtrainer Eric van de Luer, keeperstrainer Robert-Jan Zoetmulder en de spelers Engels, Muyters, Werker en Souren. Het werd een constructief gesprek waarbij ook het ongenoegen over Tom Muyters ter sprake kwam. De doelman wordt na enkele incidenten herhaaldelijk uitgefloten door de eigen aanhang. 

Roda laat weten dat de steun vanaf de tribune zeer belangrijk is. Vooral voor de jonge spelers is de support een extra opsteker. Roda heeft het momenteel zwaar te verduren en staat op de 10e in de Eerste Divisie terwijl op een hogere plek was gehoopt. 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019