Sutherland en Jennes ambassadeurs TVK

29586

Pascal Sutherland en Wim Jennes uit Doenrade worden ambassadeurs van het Tiener Vasteloavend Kónkoer. Beide heren zijn oprichter van het TVK en na het organiseren van elf edities vinden beide heren het tijd om het stokje over te dragen.

 

Het doel van het TVK was om ook tieners een plek te geven in de Limburgse vasteloavend. Elf jaar geleden waren er wel konkoersen voor kinderen en volwassenen, echter voor de tieners was er een groot gat.

De eerste editie van het TVK vond plaats in Schinnen en is inmiddels uitgegroeid tot een groots tienerfeest. Daardoor is de organisatie van het evenement niet meer te combineren met de werkzaamheden van beide. De voorzittershamer wordt overgedragen aan de dochter van Wim, Melanie Jennes. Melanie is geen onbekende van het konkoer. Zij nam zelf meerdere jaren deel aan de wedstrijd.

De heren zullen de 22-jarige voorzitster en het dagelijkse bestuur daar waar gewenst ondersteunen met advies. 

Weerfoto mei

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019