Sweikhuizen door ogen van 9-jarige jongen

27060

Burgemeester Eric Geurts van Beekdaelen opent op 26 oktober de tentoonstelling Luuj van Sjweikese. De tentoonstelling laat het kerkdorp zien door de ogen van de 9-jarige Lewie Palmen.

De jongen bezocht het afgelopen jaar de tentoonstelling Luuj van Gelaen en Luuj van Zitterd. Lewie vindt dat zijn dorp ook een dergelijke tentoonstelling moet krijgen.

Een jaar lang werd gezocht naar mensen die een grote rol spelen in het dagelijkse leven in het dorp. Met hulp van oma werden interviews voorbereid en hobby fotograaf Wille van der Weide legde alles vast.

De tentoonstelling is op zaterdag 26 oktober van 14.00 tot 18.00 uur en zondag 27 oktober van 9.30 tot 16.00 uur gratis te bewonderen in Café Meels in Sweikhuizen.

 

weerfoto september

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019