Technisch directeur Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC

26452 Technisch directeur Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC. De Belg, die al geruime tijd ziek thuis zit, laat desgevraagd weten met de clubleiding van de Kerkradenaren te hebben gesproken over de ontbinding van zijn contract.

"Ik heb een contract voor onbepaalde tijd en wij hebben gesproken over ontbinding hiervan. Ik voel me niet prettig namelijk in de rol die gepland is die ik nu bij Roda zou moeten gaan spelen", aldus Van Veldhoven. "Dan moet je aan het belang van de club denken en verder gaan kijken."

Hij zit al enige tijd ziek thuis. De Belg is sinds juni 2017 als technisch directeur werkzaam bij Roda JC en sinds juli vorig jaar vervulde hij ook op interim-basis de functie van algemeen directeur. De oud-trainer van de Kerkradenaren heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij deze dubbelfunctie niet ambieerde.

Van Veldhoven werd onlangs nog in verband gebracht met het Belgische Lommel SK, de club waar hij in verleden als speler actief was. "Er is wel geïnformeerd, maar met die dingen ben ik nu helemaal nog niet bezig. Eerst moet het met Roda afgehandeld zijn."

Roda JC wil zo snel als mogelijk een nieuwe algemeen directeur aanstellen. Er hebben zich meerdere kandidaten bij de Kerkraadse club gemeld. Die heeft al eerder een profielschets opgesteld en bekijkt nu wie van hen er mogelijk geschikt is voor die functie.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

┬ę ZO-NWS   2019