Trainer Maurice Verbunt langer bij Groene Ster

31713

Voetbaltrainer Maurice Verbunt (45) blijft twee jaar langer in dienst bij Groene Ster. De club heeft zijn contract verlengd.

Dat heeft de Groene Ster bekend gemaakt.

Verbunt kende diverse hoogtepunten als trainer van de Limburgse Derdedivisionist. In zijn tweede jaar bij de club werd hij in het seizoen 2018-2019 kampioen in de hoofdklasse B en won hij de districtsbeker in Zuid II.

Maar ook op een niveautje hoger wist Verbunt met zijn ploeg goed voor de dag te komen. In de TOTO KNVB Beker werd Eredivisionist VVV-Venlo na strafschoppen getrakteerd op een nederlaag. In de volgende ronde hield Groene Ster een uur lang stand tegen AZ Alkmaar.

Verbunt werd vanwege deze prestaties genomineerd voor de Rinus Michels Award, maar vanwege het coronavirus werd er nooit een winnaar bekend gemaakt.

 

 

weerfoto november

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019