Twee doden Brunssummerheide komen uit Heerlen

25833

De twee doden op de Brunssummerheide zijn een 63-jarige vrouw en een 68-jarige man uit Heerlen. Of de twee een relatie met elkaar hadden wil de politie nog niet zeggen. "Dat is nog onderwerp van onderzoek", laat een woordvoerder weten.

De man en vrouw werden dinsdag aan het begin van de middag dood aangetroffen in het hondenlosloopgebied. Volgens eerste berichten waren ze met messteken om het leven gebracht. Hun lichamen zijn inmiddels overgebracht naar een laboratorium voor verder onderzoek.

De politie tast nog steeds in de duister naar de oorzaak en het motief van het misdrijf. Ook is nog onduidelijk of andere personen bij de steekpartij betrokken zijn. De politie heeft tevens een auto, die op een nabij gelegen parkeerplaats stond, in beslag genomen voor onderzoek. 

Inmiddels is de omgeving van de moord vrijgegeven, echter is de politie woensdag wel nog bezig met een passantenonderzoek op de Brunssummerheide. Op deze manier hoopt de politie meer duidelijkheid te krijgen. Een oproep via het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht leverde 16 tips op. Mensen die iets hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019