Van der Luer: 'drie scenario's met Roda besproken'

25896 Eric van der Luer (53) heeft voor wat betreft zijn toekomst in Kerkrade drie scenario's besproken met de top van Roda JC. Eén daarvan is dat hij komend seizoen toch nog hoofdtrainer zal zijn in Kerkrade. Dat zegt hij in gesprek met ZO-NWS.

,,Roda JC heeft duidelijk aangegeven wat men met mij wil, daarom zijn er meerdere scenario's besproken. Eén van die scenario's is dat er een nieuwe hoofdtrainer komt en dat ik dan een andere functie krijg. Dan moet er wel meer geld binnen gaan komen", legt Van der Luer uit.

,,Een ander scenario is dat ik toch hoofdtrainer blijf, maar dat zou dan pas zo zijn als er nog minder geld gaat binnen komen. De nieuwe begroting is daarom heel belangrijk. Het is in ieder geval zo dat ik, bij meer of minder geld dat zal binnen komen voor de club, zelf kan beslissen of ik bij Roda blijf."

Technisch directeur Harm van Veldhoven laat desgevraagd via een woordvoerder weten dat er inderdaad "verschillende scenario's met Eric zijn besproken". ,,Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de club zullen wij een beslissing nemen."

Bert Peels, zegsman van de saneringsgroep Stichting Samen Roda JC, maakte maandag tijdens een commissievergadering van de gemeente Kerkrade bekend dat Roda-eigenaar Frits Schrouff een mondeling akkoord heeft met een nieuwe investeerder die zijn aandelen wil overnemen.

Volgens bronnen binnen de Kerkraadse club gaat het hier om een geïnteresseerde partij die als ,,buitenstaander verder officieel geen binding heeft met Roda". De naam van deze partij wordt angstvallig geheim gehouden ,,omdat dit nog te gevoelig is."

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019