Van As: eerste gesprekken met kandidaat-trainers Roda JC gevoerd

29320 Roda JC-technisch directeur Jeffrey van As heeft de eerste gesprekken met kandidaten voor het vacante hoofdtrainerschap gevoerd. Dat zegt hij in gesprek met ZO-NWS.

"Ik heb gesprekken met verschillende kandidaten gevoerd en gelukkig is er nog voldoende interesse van trainers om aan het werk te gaan bij Roda", legt Van As, die op zoek is naar een opvolger voor interim-trainer René Trost, uit. "Concreet worden en spijkers met koppen slaan kan ik echter nog niet. Daarvoor is het wachten op groen licht over de gesprekken van de club met de mogelijk nieuwe investeerders."

"Dit is lastig werken zo, maar het is niet anders. Als de coronacrisis al een voordeel heeft, dan is het dat meer clubs dan alleen Roda moeten wachten tot er duidelijkheid komt over wanneer bijvoorbeeld de nieuwe competitie gaat beginnen enzo." Van As laat zich daarnaast tegenover ZO-NWS voor het eerst uit over het vrij plotselinge vertrek van horecamagnaat Roland Hogenelst als topman bij Roda JC.

"Ik vind het jammer, had binnen Roda een goed contact met hem. Hij had op het gebied van de horeca veel voor de club kunnen betekenen", verduidelijkt Van As. "Zeker omdat we hier samen met de supporters en sponsors weer het stadion voller willen krijgen. Ik werk ier met een goeie groep mensen, maar wat ik meer bedoel is dat Roland zeker ook zijn steentje met zijn kennis daaraan bij had kunnen dragen."

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019