Verdachte moorden schrijft brief aan nabestaanden

27317

De verdachte van de moorden op de Brunssummerheide en in Den Haag heeft een brief gescheven aan de nabestaanden van zijn drie slachtoffers. In een reactie aan het AD verklaart de advocaat dat de brief vermoedelijk bedoeld is om publiekelijke sympathie op te wekken.

En daar willen de nabestaanden niet aan meewerken. De nabestaanden hebben via hun advocaat laten weten geen waarde te hechten aan de brief.

Maandag wordt de zaak tegen de 27-jarige man uit Treebeek voortgezet. Het gaat om een zogenaamde pro-forma zitting waarbij gesproken wordt over de stand van het onderzoek. Tevens wordt bekeken of het voorarrest van de verdachte verlengd moet worden.

Hij wordt ervan verdacht begin mei een vrouw in Den Haag omgebracht te hebben. Enkele dagen later zou hij op de Brunssummerheide een man en een vrouw hebben doodgestoken. De enige overeenkomst dat het drietal met elkaar heeft dat zij allen hun hond aan het uitlaten waren.  

 

weerfoto oktober

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019