VIDEO: Al 24 horecaondernemers verzameld op website

31660

Sinds de start, een paar weken geleden, hebben zich al 24 horecaondernemers in Brunssum aangemeld op de website www.thuisuiteteninbrunssum.nl. De website was een idee van de raadsleden Merle van Leusden en Jaimy van Dijk. Twee ondernemers uit het Brunssumse, Jos Langendijk en Mark Tielemans, bouwden vervolgens een website waar elke restaurant-, brasserie- of snackbarhouder zich kan presenteren.

Hongerige inwoners kunnen op de site hun keuze maken en de restaurants direct bellen voor een bestelling. De Brunssumse horeca is blij met het initiatief maar blijft zelf ook creatief om in deze tijden hun bedrijven op een goede manier voort te zetten.

Zo bezorgt hotel restaurant Rumpenerhof 'eten wat de pot schaft' bij onder andere bejaarden aan huis en verruimt brasserie Barrique haar openingstijden tot in de avonduren.

Merle van Leusden is blij met het succes van de website. Er wordt ook al nagedacht over een Brunssumse 'cadeau-eetbon' en andere mogelijkheden om ook bijvoorbeeld niet-horecaondernemers te helpen. "Dit is nog maar het begin, er ligt nog meer in het verschiet", aldus Van Leusden. 

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto november

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019