Vluchtende bestuurder Audi rijdt zich vast in hek

31378

Een bestuurder van een Audi heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag klemgereden in een hekwerk tijdens een vluchtpoging. Drie verdachten konden uiteindelijk worden opgepakt. 

De Audi S5 trok de aandacht van agenten doordat het voertuig met hoge snelheid rond 4:00 uur op de Rijksweg Noord in Sittard reed. De politie ging vervolgens achter het voertuig aan. Aanleiding voor de agenten om de wagen te controleren was dat het kenteken in het politiesysteem niet bij de Audi hoorde. De auto ging er echter met bestuurder en inzittenden in volle vaart vandoor. 


De bestuurder testte zijn eigen stuurmanskunsten en dat ging twee keer al bijna mis. Met meer dan 200 kilometer per uur raasde de Audi door Sittard richting Born. De bestuurder verloor de macht over het stuur en de auto belandde tegen een hek. De drie inzittenden gingen er te voet vandoor, maar konden niet veel later alsnog nog worden gearresteerd. 

Foto: Politie Facebook 

weerfoto oktober

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019