Voetballer geschorst voor aanvallen scheidsrechter

25100

De speler die zondag een scheidsrechter heeft aangevallen is geschorst door zijn voetbalclub Eikenderveld uit Heerlen. Tijdens de wedstrijd tegen Voerendaal kreeg één van de bankzitters een gele kaart, omdat hij een reservebal tegen de westrijdbal gooide. 

Na de gele kaart ging de man door het lint en trok daarbij zelfs het shirt van de scheidsrechter kapot. In een reactie aan 1Limburg laat de voorzitter van de Heerlense voetbalclub weten dat dit gedrag niet geaccepteerd wordt en daarom is hij per direct geschorst.

De speler wordt nog door het bestuur gehoord en dan wordt bekeken of de schorsing tijdelijk of permanent is. Ook de KNVB zal de speler nog gaan bestraffen, maar dat staat los van de schorsing door de club.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019