Voorbereiding achter gesloten deuren

27068

Roda gaat zich opmaken voor de uitwedstrijd tegen Telstar. Om onrust te voorkomen vinden de trainingen voor de wedstrijd van vrijdag achter gesloten deuren plaats.

 

 

Het team van Jean-Paul de Jong wil zich ondanks alles zo goed mogelijk voorbereiden op hun tegenstander uit IJmuiden. Om 20.00 uur gaat daar de wedstrijd van start. Roda wil graag weer met drie punten naar huis keren. Telstar staat momenteel op een twaalfde plek met 10 punten uit acht wedstrijden en Roda heeft er momenteel zes . Dat is goed voor een 17e plek op de ranglijst.

Sinds dat afgelopen weekend door de Kerkraadse fans een duidelijk statement werd gegeven door beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega uit het Parkstad Limburg Stadion te zetten, is het zeer onrustig. Zo staat de club financieel gezien het water aan de lippen. Ook het personeel van Roda heeft een duidelijk statement afgelegd door collectief het werk neer te leggen.

In een reactie aan De Telegraaf laat de Mexicaanse investeerder weten dat hij ondanks alles nog steeds wil investeren in de club. Achter de schermen zou hij hard aan de slag zijn om geld binnen te halen voor de voetbalclub. Voordat hij daadwerkelijk geld kan overmaken moet de KNVB eerst groen licht geven. Tegenstrijdig is wel dat De la Vega een advocaat in de arm genomen heeft naar aanleiding van de acties. Naar eigen zeggen wil de Mexicaan uitvinden wie achter het complot tegen hem zit.

 

weerfoto september

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019