Vragen over gebiedsverbod in Brunssum

31339

De VVD in Brunssum heeft vragen gesteld over het gebiedsverbod in het centrum van Brunssum. De politieke partij maakt zich zorgen dat door het verbod de overlast van jongeren zich verplaatst naar Treebeek en Brunssum-Noord.

De VVD wil weten of het toenemen van de overlast een uitwaai-effect is van het gebiedsverbod in het centrum van de gemeente. Bij de VVD zijn ook meldingen binnengekomen dat ondernemers in het centrum van Brunssum nog steeds geïntimideerd worden door jongeren. Ook het winkelend publiek zou het volgens de politieke partij moeten ontgelden. Eén persoon heeft zelfs een forse gehoorbeschadiging opgelopen als het gevolg van een vuurwerkbom. Ook de vele fietsers in het centrum zijn nog steeds een grote ergernis van het winkelende publiek.Zelfs in het overdekte winkelcentrum De Parel weigeren de bestuurders van hun stalen ros af te stappen.

De VVD Brunssum wil tijdens de komende raadsvergadering de stand van zaken weten met betrekking tot de nieuwe wijkagenten en de nieuwe plekken voor de jeugd.

weerfoto oktober

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019