Wilde achtervolging door Munstergeleen

27497

Na een wilde achtervolging door Munstergeleen kon een 33-jarige bestuurder uit die plaats worden aangehouden. Bij de dollemansrit werd ook een politiewagen beschadigd. 

In de nacht van donderdag op vrijdag viel de man op bij een politiepatrouille omdat hij te snel over de Erkensweg reed. De man negeerde meermaals een stopteken.

Op de Margrietstraat kwam aan de achtervolging abrupt een einde omdat er een auto midden op de weg stond. Daar knalde politieauto bovenop de auto van de man uit Munstergeleen die vervolgens weer op de stilstaande auto reed.

De verdachte probeerde nog te voet te ontkomen maar kon door de agenten in de kraag gevat worden. De man bleek onder invloed te staan van verdovende middelen.

Nadat de agenten zich in het ziekenhuis hadden laten controleren konden zij hun dienst voortzetten. Datzelfde gold echter niet voor de politieauto. Die kon niet meer op eigen kracht verder.

 

weerfoto november

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019