Winkeldief met scootmobiel gezocht

26364

Een winkeldief op een scootmobiel heeft op Facebook voor de nodige boze reacties gezorgd. De Plus supermarkt in Treebeek had videobeelden van de winkeldief online gezet om de dader alsnog in de kraag te kunnen vatten.

In het filmpje is te zien hoe de man een tas met een groot aantal verzorgingsproducten vult. Op een gegeven moment staat de man ook nog zonder problemen op om aan de producten te komen die iets hoger staan. Bij de controle van de tas ging hij er op zijn scootmobiel vandoor.

Uit reacties op Facebook blijkt dat de man wel vaker dit soort acties uitgevoerd heeft en dat hij ook door de politie gezocht wordt. Ook het feit dat hij een scootmobiel misbruikt voor de diefstal zorgt voor de nodige verontwaardigde reacties.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019