Woensdag duidelijkheid over voorarrest

25883

De verdachten van de moorden op de Brunssummerheide en in Den Haag wordt woensdag voorgeleid. De rechter-commissaris bepaalt dan of Thijs Hermans langer kan worden vastgehouden.

De 27-jarige man die in Treebeek opgegroeide wordt verdacht van de dubbele moord op de Brunssummerheide, vorige week dinsdag. Tevens zou hij een vrouw in Den Haag hebben doodgestoken. 

Thijs woont in Den Haag vanwege zijn studie, maar is regelmatig in Limburg omdat zijn ouders in Treebeek wonen.

Op dit moment is het onderzoek van de politie nog in volle gang en zijn 50 mensen bezig met antwoorden te vinden op de vele vragen die er nog zijn. Wel is inmiddels duidelijk dat er geen relatie is tussen de 68-jarige man en 63-jarige vrouw uit Heerlen die op de Brunssummerheide werden doodgestoken. Opvallend is dat alle drie de slachtoffers met hun hond aan het wandelen waren.

De verdachte zit nog steeds in beperking en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019