'Zeker geen overeenkomst met Roda over vertrek Korotaev'

29432

Er is zeker nog geen besluit genomen door Aleksei Korotaev om zijn twintig procent van de aandelen terug te geven aan Roda JC. Dat zegt zijn woordvoerder tegen ZO-NWS. 

Vanuit de Roda-top sijpelde donderdag een bericht naar buiten dat een vertrek van Korotaev als aandeelhouder van de Kerkraadse club aanstaande zou zijn, maar hier blijkt volgens het kamp van de in Dubai verblijvende zakenman - nog - geen sprake te zijn.

"We zijn al enkele weken in onderhandeling met de nieuwe mensen die Roda JC willen overnemen, maar is zeker nog geen besluit door Aleksei genomen", legt zegsman François Gonin namens de Zwitserse-Rus uit. 

"De onderhandelingen lopen gewoon nog steeds maar nogmaals en voor alle duidelijkheid: er is nog geen beslissing gevallen en geen overeenkomst met de club", aldus Gonin. 

Aleksei Korotaev werd begin 2017 met veel tromgeroffel gepresenteerd als nieuwe aandeelhouder in het Parkstad Limburg Stadion. Hij investeerde nog enkele miljoenen in de club, maar raakte daarna verwikkeld in een langslepende juridische kwestie. Hij mag al geruime tijd in verband met deze rechtszaak zijn woonplaats Dubai niet verlaten. 

Weerfoto mei

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019