Zes jaar cel voor Voerendaalse verkrachter

27315

Een 38-jarige man uit Voerendaal moet zes jaar de cel in. De man is veroordeeld voor twaalf aanrandingen, verkrachting, twee pogingen tot verkrachting en mishandeling van een politieagente.

Volgens de rechters in Maastricht staat vast dat Karim O. vrouwen in Maastricht heeft betast. Daarbij verplaatste hij zich op een scooter. Door het inzetten van een lokagent kon de man uiteindelijk gestopt worden. De agente moest wel een vuistslag in haar gezicht incasseren. 

Tijdens de behandeling van zijn zaak beriep hij zich op zijn zwijgrecht. Dit terwijl hij op het politiebureau alle feiten heeft bekend. Ook aan een onderzoek in het Pieter Baan Centrum werkte de man uit Voerendaal niet mee. Deze houding is volgens de rechtbank zeer gevaarlijk omdat het gevaar op herhaling niet uitgesloten kan worden.

De straf van de rechtbank is gelijk aan de eis van het Openbaar Ministerie.

 

weerfoto oktober

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019