Zware poule voor Nederlandse dames

25683

Het Nederlandse vrouwenvoetbalteam O19 met onder andere de Schinveldse Romée Leuchter heeft voor het EK in Schotland een moeilijke poule geloot. Volgens coach Jessica Torner is het dan ook van groot belang dat de dames topfit zijn.

Tijdens de loting in Glasgow werd bekend dat de tegenstanders in de poulewedstrijden Noorwegen, Frankrijk en gastland Schotland zijn. Volgens de coach heeft Noorwegen een sterk team dat het de Nederlandse dames knap lastig kan maken. Het team van Frankrijk wordt gezien als één van de titelfavorieten. De Schotse ploeg  kan natuurlijk rekenen op brede steun van de landgenoten. 

De eerste twee ploegen van de poule gaan door naar de halve finale. De eerste wedstrijd voor de Nederlandse dames staat gepland op zondag 16 juni. Zij moeten dan aantreden tegen de ploeg uit Noorwegen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019