Dertien vacatures bij gemeente Voerendaal door 'voortdurende ontwikkeling'

Gepubliceerd op 16/11/2022 om 10:00
Laatst bewerkt op 16/11/2022 om 10:14

De gemeente Voerendaal heeft op personeelsgebied maar liefst dertien vacatures openstaan op dit moment. De reden hiervoor is dat de Parkstad-gemeente 'voortdurend in ontwikkeling' is.

"We staan voor mooie uitdagingen op verschillende gebieden zoals bijvoorbeeld de openbare ruimte, wonen en duurzaamheid", legt woordvoerster Mascha Essers van de gemeente Voerendaal uit.

"Daar zijn de juiste mensen voor nodig. De afgelopen periode zijn collega’s met pensioen gegaan én er zijn intern mensen doorgestroomd naar nieuwe functies. Zo ontstond binnen de gemeente behoefte aan formatieplaatsen", vervolgt Essers. 

"Er is een voorstel gemaakt voor deze formatieplaatsen. De financiële ruimte die hiervoor nodig was, was onderdeel van de begroting. Met het akkoord op die begroting ontstaat de ruimte om de vacatures uit te zetten", aldus Essers. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties