Diamanten bruidspaar in Kunrade

foto: Facebook Wil Houben
Gepubliceerd op 20/11/2023 om 10:21
Laatst bewerkt op 20/11/2023 om 10:52

Giel en Aty Stoffels-Groenland uit Kunrade vierden zondag hun 60e trouwdag en werden verrast met een bezoek van de Voerendaalse burgemeester Wil Houben.

Beide zijn in Heerlen geboren en zijn daar ook opgegroeid. Zowel Giel als ook Aty waren actief in de verpleging en daardoor vond hun eerste ontmoeting ook plaats in het voormalige St. Jozef ziekenhuis in Heerlen. 

Giel Stoffels was eerst verbandmeester in de mijnen Julia en Laura en na de sluiting van die mijnen ging hij aan de slag als afdelingshoofd in de ziekenhuizen in Brunssum en later in Heerlen. Zijn vrouw werkte als verpleegkundige op de afdeling orthopedie. Het echtpaar kreeg twee zonen en hebben inmiddels zes kleinkinderen.

foto: Facebook Wil Houben

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties