Druk programma in ontmoetingscentrum Bingelrade

foto © ZO-NWS | Tom Janssen
Gepubliceerd op 5/03/2024 om 12:50
Laatst bewerkt op 5/03/2024 om 14:47

In het ontmoetingscentrum staan weer twee activiteiten op de agenda. Woensdag 20 maart is een nieuwe editie van 'Samen gezellig eten' en op zaterdag 23 maart worden er gebruikte spullen gerepareerd tijdens het Repair Café.

In het kader van het eet-evenement hebben Bingelrade Ontmoet en de werkgroep Fair Trade Beekdaelen deze keer de krachten gebundeld. Op het menu staat dan ook een maaltijd die voornamelijk uit Fair Trade-producten bestaat. Vanaf 17.30 uur worden de gerechten geserveerd.

Vaak worden spullen weggeworpen terwijl ze met een kleine reparatie weer volledig functioneren. Een team van vrijwilligers staat op 23 maart tussen 10.00 en 13.00 uur klaar in het ontmoetingscentrum. Tijdens dit Repair Café is ook een energiecoach van de energiecoöperatie Beekdaelen aanwezig. De reparaties zijn kosteloos, al wordt een vrijwillige bijdrage zeer gewaardeerd.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties