Eerste editie van b(l)oeiende dagen van Beekdaelen

foto: iStock
Gepubliceerd op 20/09/2023 om 09:21
Laatst bewerkt op 20/09/2023 om 11:51

In het Trefcentrum in Nuth vindt donderdag 28 september de eerste editie plaats van B(l)oeiende dagen van Beekdaelen. Dat is een serie bijeenkomsten waarbij ontmoeten en waarderen centraal staan.

Doel is aandacht te hebben voor mens en groen in de gemeente. Tijdens de eerste bijeenkomst ligt de focus op het belang dat mensen oog voor elkaar hebben. Door ontmoeten en initiatieven moet voorkomen worden dat mensen in een sociaal isolement geraken. De activiteit in Nuth begint om 13.30 uur

De ‘B(l)oeiende dagen in Beekdaelen’ komen tot stand in samenwerking met verenigingen, stichtingen en maatschappelijke en sociale partners. De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie en het complete programma op: www.beekdaelen.nl/beekdaelen-bloeit Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan via sociaal@beekdaelen.nl

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties