Fiets Durlinger vermoedelijk te zien op beelden

foto: NPO
Gepubliceerd op 15/03/2023 om 09:51
Laatst bewerkt op 15/03/2023 om 11:19

Op de beelden van een fietser op de Kennedysingel in Sittard is vermoedelijk de fiets van Xavier Durlinger herkend. De beelden werden onlangs getoond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht en leverden veel tips op. 

Op de dag dat Xavier Durlinger verdween, 11 mei 2022, was een fietser te zien die een jas droeg met rode en witte vlakken. De fiets waar hij op zat is herkend als de fiets van de 19-jarige Xavier Durlinger. De politie laat weten dit verder uit te zoeken en wil graag weten wie deze man is.

Het lichaam van Durlinger werd enkele dagen later in een bos op de Kollenberg teruggevonden. Zijn fiets werd op enige afstand aangetroffen. De politie houdt er rekening mee dat de door te maken kan hebben met de drugshandel, echter ook een persoonlijk conflict wordt niet uitgesloten. Voor de gouden tip in deze zaak is een beloning uitgeloofd van 15.000 euro.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties